Vindusvask

Vindusvask

Veldig få ting er bedre enn å se hvordan lyset slipper inn etter et godt gjennomført vindusvask. Støv, smuss og sur nedbør fører som regel til at vinduene blir skitne. Vi i Sky Facility bistår med jevnlig vindusvask for å sikre rene vinduer.

Hva er vindusvask?

Når vi utfører vindusvask vasker vi ganske enkelt vinduene helt rene! Vårt mål er å få glassflaten helt ren, slik at du kan nyte utsikten slik du fortjener.

For oss i Sky Facility handler det om at du som kunde ganske enkelt skal ha vinduene helt rene! Vi livnærer oss på å få vindusflaten helt ren, for at du som kunde skal kunne nyte utsikten. Akkurat slik du fortjener.

Viktigheten av vindusvask

Utenom følelsen av å se ut gjennom et nyvasket vindu, vil du også kunne oppleve at det kommer mer lys inn til lokalet. Vindusvask inneholder også porer på mikronivå som støv og skitt setter seg i. Forblir dette i porene over en lengre tid vil det være vanskeligere å få dette vekk. Vi anbefaler vask av vinduene opptil 4 ganger i året slik at de holder seg rene til enhver tid. Til tider er det også behov for vask innvending, og det kan vi og gjennomføre.

Hvordan utføres vindusvask av Sky Facility

Vi benytter oss av teleskopstang med vannførende børster og renset ionisert vann. Med en teleskopstang kan vi vaske vinduer opp til 7.etg fra bakkenivå, uten å måtte bruke en lift. Vannet er det optimale løsemiddelet og transportmiddelet. Vi i Sky Facility vet at vann fra springen ikke er helt rent. Det inneholder forskjellige urenheter som kalk, mineraler, saltforbindelser, avleiringer klor, alkalier med mer. Det vil derfor ikke løse opp smuss. Vår løsning er med det å bruke ionisert vann. Det er optimalt for å løse opp og fjerne skitten bedre. Vi kan også koble opp mot varmtvann. En annen fordel med ionisert vann er at det vannet som er igjen på ruten ikke etterlater seg spor når det tørker ut. Dette er den moderne og beste metoden for vindusvask.

Telefon: 95 55 54 94
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Uforpliktet Tilbud
Lurer du på noe?