Om Oss – Sky Facility AS

Sky Facility AS ble startet i 2020 og har allerede etablert seg som en profesjonell aktør med godt omdømme.

Vårt fokusområde ligger primært i brakke- og kontorvask, men vi har også markedsledende tjenester og produkter som vi kan tilby innen alt fra vindusvask til garasjevask.

About Us

Mer enn 10 års erfaring. Vi sikrer kvalitet

Vi skal levere kvalitet! - Vi fører rutinemessig kontroll på arbeidsplassene - Vi fører løpende dialog med kunder og deres ansatte for å sikre at renholdere kan få tilbakemelding på jobben de gjør - Våre ansatte snakker norsk eller flytende engelsk - Alle våre ansatte har gode vilkår og trygge avtalerammer. - Vi har 100% fornøydhetsgaranti

Vår Misjon

Vi skal bli en nasjonal markedsleder innen 2023 ved å levere tillitsvekkende renholdstjenester, med høy kvalitet og være en bærekraftig og kostnadseffektiv organisasjon.

Vår Visjon

Vår visjon er å skape Norges fremste arbeidsplass for dyktige renholdere og å kunne  levere renholdstjenester til alle landets hjørner.

100% Fornøydhetsgaranti!

Våre renholdere i Sky Facility sørger for optimal kvalitet til alle våre kunder. Vi er så stolte og sikre over arbeidet våre medarbeidere gjennomfører at vi kan garantere det. Derfor gir vi ut 100% fornøydhetsgaranti på alt arbeid vi utfører.

Hvis du ikke er fornøyd med renholdet vi har gjennomført, er det bare å ringe oss innen de neste 24 time og vi kommer tilbake for å gjøre opp for dette, helt uten noe ekstra kostnad. Med dette kan du være trygg på at det ikke er noe risiko ved å velge oss som din neste renholdspartner.

Uforpliktet Befaring

Hvorfor velge oss?

Bak vår forpliktelse til fortreffelighet er det noen få punkter som definerer hvem vi er og hva som gjør oss forskjellige fra andre.

100% Fornøydhetsgaranti

Vi forplikter oss til å levere topp kvalitet til enhver tid. Med vår fornøydhetsgaranti kan du være trygg på at vi mener alvor i hva vi sier.

Oslo & Viken

Vi har Oslo & Viken som nedslagsfelt og etablerer oss hurtig innover i landet også, i tråd med våre vekstambisjoner.

Uforpliktet Befaring

Ikke bare har du 100% fornøydhetsgaranti. Vi kommer helt uforpliktet til deg for å gå gjennom prosjektomfang og kostnadselementet ved å gjennomføre oppdraget. Alt dette helt uforpliktende.

Gode & Trygge Vilkår

Alle som er ansatt hos oss har gode vilkår og trygge rammer og betingelser. Det er ekstremt viktig for oss at våre ansatte føler seg sett og ivaretatt. På den måten vet vi at den kulturen også arves videre inn mot arbeidet deres.

God opplæring

Som nyansatt hos oss blir du satt igjennom grundig opplæring for å sikre at arbeidet som utføres er i tråd med vårt løfte og din utvikling.