Kontorvask

Kontorvask

Et rent kontor skaper en bedre hverdag for arbeidstakere. Det er de samme arbeidstakerne som tilbringer lange dager på kontoret, hver dag. Ved kontorvask er det også viktig at elektriske apparater også blir tørket og rengjort på en tilstrekkelig måte.

Hygieniske dager med kontorvask

Et rent og velduftende kontor bidrar til å tilrettelegge for en best mulig hverdag for dine ansatte. Små trivsel er som regel store bidragsytere til å redusere faktorer som sykefravær. I et rent kontormiljø er det like viktig å passe på at hygieneartikler er på plass rundt om der det skal, eksempelvis bad og kjøkken. Det aller viktigste er fortsatt en grundig og kontinuerlig kontorvask.

I Norge finner vi veldig mange forskjellige type bedrifter og med det kommer også et ansvar ovenfor oss som driver med renhold. Vi i Sky Facility sørger for å tilrettelegge for tilfredsstillende og effektiv renhold ved å sy sammen en pakke som dekker bedriftens ønsker og behov.

Kontor- og oppholdsrom

Som bedriftsleder bærer man en stolthet ovenfor sin arbeidsplass. Det er med det ekstra hyggelig for kunder og ansatte å komme inn i et ryddig og rent lokale. For å best opprettholde den standarden som krever er det nødvendig med regelmessig renhold. Du som kunde bestemmer dermed selv hvor hyppig det er nødvendig med kontorvask.

Vi i Sky Facility gjennomfører rengjøring av både gulv og flater samt rydde kontoret for avfall som tomme flasker og avfall. Det kan også opprettes særskilte avtaler rundt renholdsrutinene, i forhold til hva som skal utføres ved hvert enkelt tilfelle med kontorvask.

Miljøvennlige renholdsprodukter

Vi benytter oss av miljøvennlige renholdsprodukter for å være med på å bidra til en bærekraftig utvikling i vår bransje. Hvert enkelt renholdsprodukter er tilrettelagt basert på behov og er med på å perfeksjonere renholdskvaliteten. Tepper eksempelvis stiller høye krav til et godt renholdsprodukt og er her vi i førersetet i bransjen.

 

Telefon: 95 55 54 94
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Uforpliktet Tilbud
Lurer du på noe?