Brakkevask

Brakkevask

Gjennom hele forløpet i et byggeprosjekt er det behov for at arbeiderne har et oppholdsrom. Her er det veldig viktig å ivareta god renhold for promotering av god hygiene for de ansatte. Sky Facility AS tilbyr alt fra brakkevask, bytte av hygieneartikler, vask av arbeidsklær og matteservice.

Rengjøring av brakkerigg

Det er ikke kun byggeplass som kjennetegnes nå man tenker på brakker. Disse brukes også som midlertidige oppholdsrom ved oppussing og renovering på steder som institusjoner som skoler og barnehager. Vi tilbyr brakkevask enten du har enkelt fastmontert brakkemodul til container hus eller husvogn på hjul, med ferdig tilpassede rom. Fellesnevneren for alle brakker er at alle har nytteområder som kontor-, spise- og oppholdsrom, samt sanitærrom som toalett og bad.

I tillegg til brakkevask tilbyr Sky Facility også byggrengjøring under selve byggeprosessen Dette inkluderer renholdstjenester gjennom hele forløpet til prosjektet. Vi kan dette med Rent Tørt Bygg (RTB) og kan hjelpe til med byggvask for nybygg.

Kontakt oss om brakkevask

Ta kontakt med oss under for et uforpliktet tilbud så finner vi i samråd ut hva og hvordan vi best mulig kan hjelpe til med brakkevask under prosjektet du har.

Innen brakkevask ligger vår ekspertise på:

  • Rent Tørt Bygg (RTB) Vi har satt oss inn i de retningslinjer som er satt for optimal trivsel på brakker.
  • Matteservice – Bruk av matter, enten det er for brakker eller andre typer bygg, tar til seg opp mot 80% av skitt og smuss.
  • Fornøydhetsgaranti – Vær sikker på at vi gjennomfører oppdraget med høy kvalitet. Vi tilbyr vår anerkjente fornøydhetsgaranti på alle utførte brakkevask.
Telefon: 95 55 54 94
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Uforpliktet Tilbud
Lurer du på noe?